Maersk влиза в бизнеса с тестовете

A.P. Moller Holding, която контролира датската корпорация Maersk, подписа споразумение за придобиване на международната верига от над 200 лаборатории в 15 държави Unilabs, за която работят над 12 хил. души. За последните 12 месеца Unilabs е реализирала 600 млн. евро приходи.

„Преди няколко години AP Moller Holding инициира обновяване на AP Moller Group чрез разширяване към нови дейности, подкрепени от развиващите се макро теми през следващите десетилетия и нашата цел да развиваме бизнес, който предоставя решения на обществените предизвикателства. Ранните, правилни и ефикасни диагностични услуги не само спасяват животи и намаляват човешкото страдание, но също така позволяват по-ефективни и целенасочени лечения. В резултат на това диагностиката е критична основа за важния преход от базирани на обем към грижи, базирани на стойност, да се намали количеството на прилаганите медицински ресурси и да се осигурят по-добри резултати за пациентите”, коментира Робърт Угла, президент на A.P. Moller Holding.

Вижте още в Maritime First

Последни новини

Последни новини

Изкуствен интелект осигурява безопасно маневриране при ограничена видимост в Пристанище Варна

Как да се впрегне изкуственият интелект в морските технологии? Отговор дава мащабен европейски проект, в който участва Техническият университет - Варна. Това заяви пред

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент