Maersk влиза в бизнеса с тестовете

A.P. Moller Holding, която контролира датската корпорация Maersk, подписа споразумение за придобиване на международната верига от над 200 лаборатории в 15 държави Unilabs, за която работят над 12 хил. души. За последните 12 месеца Unilabs е реализирала 600 млн. евро приходи.

„Преди няколко години AP Moller Holding инициира обновяване на AP Moller Group чрез разширяване към нови дейности, подкрепени от развиващите се макро теми през следващите десетилетия и нашата цел да развиваме бизнес, който предоставя решения на обществените предизвикателства. Ранните, правилни и ефикасни диагностични услуги не само спасяват животи и намаляват човешкото страдание, но също така позволяват по-ефективни и целенасочени лечения. В резултат на това диагностиката е критична основа за важния преход от базирани на обем към грижи, базирани на стойност, да се намали количеството на прилаганите медицински ресурси и да се осигурят по-добри резултати за пациентите“, коментира Робърт Угла, президент на A.P. Moller Holding.

Вижте още в Maritime First

Последни новини

Последни новини

Боен кораб свали пореден дрон над водите на Червено море край Ходейда

Илюстративно изображение. Неназован боен кораб е свалил безпилотен летателен апарат над водите на Червено море. Това съобщиха специалисти по морска сигурност. Към

Ротердам, Антверпен-Брюж и Хамбург запазват позициите си на основни пристанища на ЕС

Румънското Пристанище Констанца отчита сериозен ръст на товарооборота сред европейските пристанища, според данни, публикувани от Европейската статистическа служба (Евростат).

САЩ с крачка назад за участието на Иран в атаките срещу кораби в Червено море

Седем държави имат готовност за операция за защита безопасността на корабоплаването в Червено море Министерството на отбраната на САЩ не може да каже категорично, че