Кап. Александър Борисов: Нека светията бди над нас, за да можем винаги да се завръщаме до тихи води и спасителен бряг

Снимка: Maritime.bg

До всички моряци и техните семейства

До цялата морска общественост

До всички именици

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми колеги,

Никулден е един от най-светлите празници за нас. За тези, които са в морето, тези, които са преминали от там и са оставили част от себе си сред вълните, тези, които ни чакат на брега, тези, които са тясно свързани с морския бизнес и тези, които имат честта да са кръстени на светията.

Всички ние знаем, колко труден и несгоден е моряшкият живот, знаем магията на безкрайните сини простори. Няма моряк, който да не вперва взор в хоризонта или в звездното небе. Тази магия завинаги остава в нас. Труден и несгоден е животът и на семействата ни, които чакат да се върнем. 

Ние от Пилотска станция – Варна се отнасяме с безкрайно уважение към всички свързани с морския бизнес. Затова не можем да пропуснем възможността да честитим този светъл празник на всички моряци и техните семейства, на всички колеги и партньори, на всички именици и да им пожелаем здраве, щастие и успехи във всички начинания. Нека светията бди над нас, за да можем винаги да се завръщаме до тихи води и спасителен бряг.

Александър Борисов

Управител на Пилотска станция – Варна 

Последни новини

Последни новини

Ивайло Гавраилов: Мотивацията ни е огромна, основен приоритет е да отпушим инвестиционния процес

Мотивацията ни е огромна, за да продължим с непрекъсната си комплексна работа, да надграждаме, да си поставяме все по-високи цели и с една по-уверена походка да посрещаме

Георги Гвоздейков: Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети

Въвеждането на зелен транспорт ще бъде сред водещите ми приоритети, заяви новият министър на транспорта и съобщенията инж. Георги Гвоздейков на церемонията по приемане на