Данаил Славов: Нека Свети Николай Чудотворец закриля вас и семействата ви

Уважаеми колеги,

Поздравявам ви най-сърдечно по случай Деня на Свети Николай Чудотворец и професионалния празник на българските моряци, рибари и всички заети в морската индустрия. Желая здраве на Вас и близките Ви, и сили да посрещате предизвикателствата, пред които сме поставени през последните години и много успехи във всички Ваши начинания.

Изправени сме пред две големи премеждия, а именно – световната пандемия, породена от разпространението на Корона вирус и надигащата се икономическа криза в страната ни. Бизнесът ни е изправен пред големи изпитания, работещите в морската индустрия претърпяха сериозни загуби, преструктурирани бяха стотици фирми, много от които не успяха да изплуват отново на повърхността. Работейки в този бранш от много години, смело мога да заявя, че именно в тези трудни за нас времена, ние – хората от морската общност, трябва да бъдем обединени, защото качеството на работата ни се определя не само от добрата конкуренция, а и от добрите взаимоотношения помежду ни, както и готовността да си помагаме един на друг.

Нека Свети Николай Чудотворец закриля вас и семействата ви, нека ви дава кураж и вяра по трудния път, който сте избрали!

Честит празник!

Данаил Славов

                Управител

                „ТЕРЕМ-КРЗ Флотски Арсенал – Варна“ ЕООД

Последни новини

Последни новини

Кап. Владимир Гаргов: Не e вярно, че българите не можем да ставаме екип

Навършват се 10 години от спасителна операция, проведена под ръководството на варненския капитан Владимир Гаргов. Преди десетилетие името на българския капитан стана широко

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент