Назначават Стоян Новаков за заместник на Николай Събев?

Специалистът по морско право Стоян Новаков ще бъде назначен за заместник министър на транспорта и съобщенията, научи Maritime.bg. Днес във Варна информацията бе потвърдена от вече назначения за отговарящ по морските въпроси ресорен заместник на Николай Събев – Владимир Върбанов.

Стоян Новаков специализира “Морско право” и от 2020 година е транспортен експерт към ЕК, според публична информация в медиите.

“Продължавам Промяната, за да помогна с развитие на транспортните коридори и икономическия растеж на целия черноморски регион“, казва той по време на последните избори.

По данни на Maritime.bg Новаков ще поеме автомобилния транспорт, но Върбанов уточни, че все още няма разпределение и към момента Кирил Петков не е издал заповедта за неговото назначение.

В интернет е разпространено видео с него, публикуваме го без редакторска намеса:

Последни новини

Последни новини

Военнослужещи почистиха и боядисаха експонати на Военноморския музей

Военнослужещи от Инженерно-сапьорна рота, в.ф. 34410 и Хидрографска служба, в.ф. 26870 към Военноморските сили участваха във възстановяване на експонати във Военноморския музей.

Завърши водолазното учение на Военноморските сили с международно участие „Тритон 2023” 

Завърши водолазното учение на Военноморските сили на Република България с международно участие „ТРИТОН 2023”. To се проведе за трета поредна година и е резултат от

От началото на войната в Украйна българските Военноморски сили са унищожили четири дрейфащи мини в наши води

От началото на военния конфликт в Украйна българските Военноморски сили са унищожили четири дрейфащи мини в наши води, каза днес пред журналисти командирът на ВМС