Пътят към най-големия ни пристанищен терминал е като след бомбардировка

Пътна отсечка с дължина под 1,5 км., водеща към най-големия български пристанищен терминал Варна – Запад, е в критично и дори опасно състояние. Става дума за поемащия тежкотоварния трафик към терминала път, започващ от главната пътна връзка между Белослав и Девня.

През миналата година пристанищни работници и служители затвориха пътя в знак на протест. Преди дни синдикален лидер от терминала обяви готовност за нови протести, ако в спешен порядък не се осигури финансиране и не започне рехабилитация на отсечката.

Проверка на място показва, че голяма част от въпросния път е с изронен асфалт, а огромни дупки, затрудняващи движението и създаващи опасност, достигат абсурдни дълбочини до 30 сантиметра.

Видео:

Вижте още:

Последни новини

Последни новини

Преди 60 години е създаден Дивизион патрулни кораби към Военноморска база – Бургас

Преди 60 години на днешната дата е създаден Дивизион патрулни кораби към Военноморска база – Бургас. На 2 юни 1963 г. е вдигнат флагът на първия от новодоставените шест

Китай стартира първи морски проект за улавяне и съхранение на въглероден диоксид

Началото на първи пилотен демонстрационен проект в Китай за улавяне и съхранение на въглероден диоксид, обяви Китайската национална офшорна петролна корпорация (CNOOC).