В Пристанищен терминал Варна – Запад се надигат срещу готвените рокади

Няма да бъдем дадени в ръцете на поредната групировка, партия или мутра. Това заявяват от Синдиката на пристанищните работници в Пристанищен терминал Варна – Запад в писмо до президента Румен Радев, премиера Кирил Петков и министъра на транспорта Николай Събев.

“Ние Ви повярвахме и застанахме на площадите зад силния лозунг “Мутри вън”, за съжаление случващото се в последно време, отнасящо се до кадровите промени в Пристанище Варна ЕАД, ни кара да мислим, че това е било само лозунг”, пишат в гневна позиция от синдиката.

По информация на организацията предстоят кадрови промени в близките дни, а в публичното пространство вече се спрягат имената на състав на ново ръководство на държавния пристанищен оператор, назначено от Събев. Министърът направи заявки за “прозрачни конкурси”, но тези твърдения към момента не се приемат от синдикалните структури.

Последни новини

Последни новини

Пристанищата на България ще бъдат блокирани, ако “Лукойл Нефтохим” спре работа

Възможното спиране на работата на най-голямата компания за нефтопреработване на Балканския полуостров - "ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас", ще доведе до блокиране на българските пристанища

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент