Откриха бързозарядна станция за електромобили до бизнес сграда „Булпорт“ във Варна

Бързозарядна станция за електромобили е открита във Варна до бизнес сграда „Булпорт“ на „Булпорт логистика“, дъщерно дружество на „Индустриален холдинг България“.

Станцията е част от мрежата на „Eldrive“ и има максимална мощност от 50 кW. В района вече има изградени други две станции с мощност до 22 кW, а достъпът до всички тях е денонощен. Зареждането в мрежата е възможно през мобилното приложениe или с пластика.

От „Булпорт логистика“ информират още, че в бизнес сградата вече е открит и посреща клиенти и ресторант за закуска и брънч.

Бизнес сграда „БУЛПОРТ“ е изцяло реновирана и отлично поддържана офис сграда, находяща се в град Варна, която предлага просторни офиси за отдаване под наем, разполага както със свободни самостоятелни офиси, така и с офиси тип „open space„. През март сградата получи сертификат за въглеродна неутралност.

Бизнес сграда „Булпорт“ се намира в Южна промишлена зона, град Варна. Част е от територията на пристанищния комплекс на града, най-голямото пристанище на България.

Източник Реклама

Последни новини

Последни новини

Изоставането на американския флот спрямо този на Китай е депресиращо, според конгресмен

Военноморският флот на САЩ отстъпва по численост на корабите на Китай. Това заяви в събота членът на Камарата на представителите на САЩ Кен Калвърт, републиканец от

Добър късмет за Павлин Надворни и „Espresso Martini“ от децата на Яхт клуб „Кап. Г. Георгиев – Порт Варна“

Приблизително 480 мили преди да премине първия от Трите големи – нос Добра Надежда, Павлин Надворни и Espresso Martini получиха послание в рисунки от най-малките ветроходци на

Български треньор по ветроходство получи признание от Олимпийския комитет на Малта

Българският треньор по ветроходство Иван Василев, който работи в Малта от над шест години, бе сред отличените в юбилейната ХХ годишна церемония на Малтийският олимпийски