Станко Жеков става старши партньор в Simpson Spence Young

Българинът Станко Жеков става старши партньор в Simpson Spence Young, снимка: SSY

Българинът Станко Жеков става старши партньор в Simpson Spence Young (SSY). Това съобщиха пред Maritime.bg от пресслужбата на компанията. Очаква се в края на годината Жеков да поеме поста след очакваното пенсиониране на Марк Ричардсън.

Жеков работи в SSY от 2002 г., става партньор през 2010 г. и ръководи отдела за сухи насипни товари от 2016 г.

През последните шест години отделът отбелязва значителен растеж с разширяване в нови офиси, включително в Дубай, Копенхаген, Варна, Женева, Сао Пауло и най-скоро в Атина, отбелязват от компанията.

„За мен е голяма чест да бъда избран на позицията старши партньор и бих искал да използвам тази възможност, за да благодаря на Марк за неговото лидерство през последните шест години. Без съмнение предстоят някои големи предизвикателства за корабната индустрия, но с нетърпение очаквам да поема тази роля в това много вълнуващо време за нашия бизнес. Щастлив съм да бъда подкрепен от фантастичен екип от съмишленици партньори и заедно да продължим да се подобряваме и да разширим нашия вече процъфтяващ бизнес“, коментира Станков Жеков.

Последни новини

Последни новини

Инцидент с подводница в Южна Африка, загинаха трима, сред тях една от малкото жени-подводничари в страната

Трима подводничари загинаха при инцидент с подводница MANTHATISI от състава на Военноморските сили на Южна Африка. Седем моряци падат зад борда на подводната лодка по