Кметът на Бургас Димитър Николов за Никулден: Светът се променя, но в него винаги има едно място, което наричаме свое

Честит Никулден, скъпи бургазлии! Честит празник на всички вас, които носите неповторимия бургаски дух и обичате Бургас!

Напоследък светът се променя бързо. Преминава през войни, пандемии, кризи, предизвикателства.

Светът се променя, но в него винаги има едно място, което наричаме свое. Място познато, любимо и вдъхновяващо. Това е нашият дом Бургас. Напук на кризите и проблемите, ние сме тук. И всеки допринася с труда и усилията си за нашия град. Благодаря на всеки един от вас!

Нека Свети Николай Чудотворец закриля всички нас и ни дарява със здраве и сила. И както води моряците в свирепите бури в морето, така да помага на всички ни при преодоляването на трудностите. Пожелавам на всички вас здраве, щастие, мир и благополучие!

Здраве и благоденствие за имениците! Ще ви очаквам утре в 14 ч. пред Общината за традиционната Никулденска снимка! Нека името ви отваря желаните врати!

След двегодишно прекъсване и ограничения, заслужаваме един весел празничен декември, чието начало поставяме днес, в най-специалния за бургазлии ден.

Честит Никулден, Бургас!

Последни новини

Последни новини

Възстановяват отбивни съоръжения в два пристанищни терминала във Варна

Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" (ДППИ) планира възстановяване състоянието на отбивни съоръжения по кейови стени в два пристанищни терминала във Варна, става