“Пристанище Варна” ЕАД: Честит празник и на всички, свързали живота си с морския безкрай!

Мили колеги,

Нека Светецът Николай Мирликийски Чудотворец – покровител на моретата, езерата и реките, на моряците и рибарите, на семейството и рода да бди над всички Вас – служители на „Пристанище Варна“ ЕАД, пенсионирани работници, Вашите семейства, близки и любими хора и да помага в житейските Ви платна да има попътен вятър, здраве, щастие, сбъднати мечти и благополучие. Нека мрежите на съдбата Ви да бъдат изплетени от късмет и изпълнени с любов, радост и успехи.

Честит празник и на всички, свързали живота си с морския безкрай! Моряците са неукротимите сили зад непрекъснатата верига на доставки в световен мащаб и светът е невъзможно да изкаже съизмерима благодарност за техния огромен принос. Те са ключът, който отключва необходимото на всяко едно домакинство ковчеже, в което се крият жизненоважни стоки за бита му.  На тях сърдечно пожелаваме винаги да достигат желаните брегове и Св. Николай да им носи спокоен хоризонт и смелост, защото както Христофор Колумб е казал „Никога не можеш да прекосиш океана, ако нямаш смелостта да изгубиш брега от поглед“.

Честит Никулден!

          От ръководството на

         „Пристанище Варна“ ЕАД

Последни новини

Последни новини

Адмирал Ефтимов: Военноморските сили успешно изпълниха поставените задачи

„Въпреки сложната международна обстановка и недостатъчната ресурсна осигуреност, както и в условията на конфликта в Украйна, през изтеклата година Военноморските сили успешно

Най-четени през месеца

Имейл абонамент
Имейл абонамент
Получавайте новините на Maritime.bg директно и във Вашата електронна поща!
Винаги може да спрете Вашия имейл абонамент