Бяла магия в нощта срещу Еньовден на Марина Диневи – Яхтеното изложение „Св.Влас“


В най-късата нощ на 2012 година 23-ти срещу 24-ти юни – нощта срещу Еньовден, на Марина Диневи в Св. Влас своя магически танц ще покажат на специален Парад белите красавици по нашето Черноморие – яхтите.

Магическото шоу ще се проведе в заключителната вечер от Яхтеното изложение „Св.Влас“ – 2012.  То се организира за 7-ми път от Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България /АПВЯБ/  в периода от 21 до 24 юни.

Своите лодки ще представят на изложението представителите на 16-те фирми – членове на Асоциацията. Те ще проведат и поредното си годишно заседание по тенденциите в развитието на условията за яхтен туризъм у нас.

В изминалата година, с помощта на Министерство на отбраната и на ИА „Морска администрация“ беше проведена акция по разставянето на обезопасителни буйове, указващи опасни места и плитчини по българското Черноморско крайбрежие. Обезопасяването беше извършено с обединените финансови и организационни усилия на Асоциацията на яхтените пристанища, Асоциацията на производителите и вносителите на яхти в България, застрахователна фирма и притежатели на лодки.

Обезкуражаващ е фактът, че за изминалата година всички съоръжения са били откраднати и в крайна сметка, акцията се е обезсмислила, а проблемът с безопасността в акваторията не е решен.

Мaritime.bg – България

Последни новини

Последни новини

Браншът: Трябва да паднат нормативните пречки пред иновациите в аквакултурите

Над 20 - 30 млн. лева са заделени за аквакултурите през новия програмен период и за тяхното ефективно усвояване са нужни съвременни технологични решения, заяви пред Maritime.bg

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на