Спад в индекса на щастието на моряците

Спад в индекса на щастието на моряците за първото тримесечие на 2023 г. отчетоха от „The Mission to Seafarers“. Индексът е на ниво от 7,1 пункта, което е по-ниско от нивата, регистрирани през миналата година.

Въпреки оптимистичните перспективи за подобряване благосъстоянието на моряците през 2023 г. последният доклад показва, че тези очаквания все още не са изпълнени.

Възможностите за слизане в пристанищата и достъп до социални услуги на брега отново излизат на преден план като ключови области за безпокойство, сочат резултатите от проучването.

Моряците също съобщават за нарастващо разочарование, свързано с натиск от страна на корабособственици и мениджъри за сключване на по-дълги контракти.

Проследете състоянието на индекса през последните години

Вижте всички изводи в най-новия доклад:

Seafarers-Happiness-Index-Q1-2023-1

Последни новини

Последни новини

Почистиха паметника на подводничарите край Камчия, вандализиран с надписи „Слава на Украйна“

Граждани почистиха паметника на подводничарите край р. Камчия, който бе залят с боя от вандали през изминалите дни. "Свидетели сме на поредното вандалско посегателство

ММК призовава правителствата да насочат курса към бъдеще с нулеви емисии от корабоплаването

Международната морска камара (ММК) подкрепя разработването на Глобален стандарт за горива (GFS) като техническа мярка за намаляване на емисиите от корабоплаването. Според