„EMH Systems“ и „Protected Seas“ се съюзяват за революционно опазване на морето

Организацията за опазване на морската среда „ProtectedSeas“ и базираната във Варна „И Ем Ейч Системс“ („EMH Systems“) обявиха амбициозно партньорство за подпомогане усилията за опазване на световния океан, съобщиха пред Maritime.bg от българското дружество.

„EMH Systems“ подписа договор за стратегически съюз с „ProtectedSeas“, водещ куратор на цялостна глобална база данни за морски защитени зони. Това партньорство използва силата на синергията и иновациите, за да промени търговското и пътническото корабоплаване, пишат в съобщение от компанията.

Докато морският сектор се бори с належащата нужда от устойчиви практики, „EMH Systems“ и „ProtectedSeas“ комбинират своите уникални ресурси и знания и са готови да въведат екологично отговорни практики в търговското и пътническото корабоплаване.

„Ние сме развълнувани от това партньорство с „ProtectedSeas“, каза Кристофър Наги, съосновател в „EMH Systems“.

„Работата ни позволява да увеличим максимално нашия колективен опит и данни, като катализираме положителната промяна в търговската и пасажерска корабна индустрия. Тъй като индустрията се разширява, от решаващо значение е усилията за опазване на околната среда да вървят в крак. Нашите комбинирани усилия ни предоставят уникална възможност да гарантираме, че това ще се случи“, казва още той.

„EMH Systems“ са известни с разработването на авангардни решения за екологичните предизвикателства на морския сектор. Компанията разработва инструменти и услуги, които позволяват на операторите да смекчат въздействието върху околната среда, да подобрят ефективността и да спазват строгите разпоредби според конвенция МАРПОЛ и местни екологични правила.

Вижте още:

Последни новини

Последни новини

Военноморският музей представя документалната фотоизложба „Морското наследство на България“

От днес на входа на Морската градина (до Слънчевия часовник) жителите и гостите на Варна могат да разгледат документалната фотоизложба „Морското наследство на България“,