„K“ Line изгради лекционни зали за над 135 хил. евро във ВВМУ

Две нови лекционни учебни зали бяха открити във Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”. В тях ще могат да се обучават съответно 140 и 170 души. Залите са изградени с финансовата подкрепа на японската компания “K” LINE. Инвестицията надхвърля 130 000 евро, 10 000 евро от тях са събрани от настоящи офицери в компанията – възпитаници на морското училище.

Връзките на морското училище и компания “K” LINE са от близо 15 години. На кораби на компанията наши студенти провеждат практика. Там работят над 400 офицери, като по-голямата част от тях са възпитаници на ВВМУ, заяви пред Maritime.bg, началникът на училището кап. I ранг проф. д.в.н. Боян Медникаров.

Това е и причината компанията да инвестира в образованието давано от ВВМУ, обясни пред Maritime.bg Шинсей Наканиши, управляващ директор в „Тайо Нипон Кисен Къмпани”.

Maritime.bg – Морско образование

K-lineварнаввмузалистаргейт маритайм
Коментари (10)
Коментирай
 • Доволен

  Отличен на ръководството на ВВМУ! Ще става и все по-добре … :)) Успех!

  • НEДОВОЛЕН

   Ti си много сляп бе Доволен! Кажи къде ги виждаш да са ги дали 135 000 евро. ИОтличен да защото са делили поне по 50-60 хиляди Андриан Евтимов, Боян Медникаров и строителната фирма!!!

 • haha

  Някви тъпи зали ли е повод за радост ? с 135 хиляди евра ще направя 5 зали.

 • хохо

  Не е само да ги вземеш след като завършат училището, по важно е да ги задържат и да се развиват и да са доволни в тази компания която е толкова омърсена от Българските мениджъри че едва ли следващите 15 години ще успее някой да измие името и. Естествено че и на малко дете му става ясно че има нещо грешно в това да ремонтираш и обзаведеш 2 лекционни зали за 135 000 евра.

 • Студент

  Колеги студенти, нека сърдечно благодарим на японската фирма „K“Line и ръководството на ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ за поредния успех в подобряване на учебно-материалната база на Висшето Военноморско училище „Н.Й.Вапцаров“. Честито на всички обучаеми. И….моля ви, като студенти-висшисти,не проявявайте типичния за всички българи маниер на вечно недоволния и оплюващ глупак. Благодаря ви!

 • Лош Морски

  Радостна е новината. Те тия като ги гледам как плюят, май вече не са студенти 🙂
  Такива сме си морските. Хайде сега покрай новите зали и учебната програма малко да осъвременят. Пък, ако са прибрали някоя плячка ЛАПАЧИТЕ със здраве да си ги харчат.

 • haha

  Лош Морски успеха ми варира към 5, студент съм си. Всеки има право на мнение, аз уважавм твоето макар да е супер заблудено.

 • Лош Морски

  Заблудено или не друго си нямам 🙂
  Залите са реклама на дадена компания, то е ясно.
  Дали парите са адекватни? Имам спомени как всички преподаватели се обзаведоха с мобилни телефони в едни тежки години. И с това ми се хвалеше „доцент“.

 • haha

  Бе здраве да е :Д