Финансови проблеми може да са причина за самоубийството на старши матрос Добромир Добринов


Вероятността старши матрос Добромир Добринов да се е прострелял по невнимание е твърде малка. Това заявиха източници на maritime.port.bg. По думите им също е малко вероятно той да се е самоубил заради жена. Доста колеги са подтиснати заради финансови проблеми, коментират от формированието.

Обещанията на нашия министър, готовите заповеди за пари, после отменянето им… Има много хора с големи заеми. Основната тема на разговор във ВМС са въпросните обещани пари, бонуси и голямото разочарование може да доведе до това, дори и млад човек“, коментира източник от ВМС.

Рано днес безжизненото тяло на старши матрос Добромир Добринов бе намерено в контролно-пропускателния пункт на формирование 26 800.

maritime.port.bg – България

Последни новини

Последни новини

Браншът: Трябва да паднат нормативните пречки пред иновациите в аквакултурите

Над 20 - 30 млн. лева са заделени за аквакултурите през новия програмен период и за тяхното ефективно усвояване са нужни съвременни технологични решения, заяви пред Maritime.bg

Бреговата охрана на САЩ потвърди за инцидент на кораб с български моряци

От окръжния команден център в Сан Франциско на Бреговата охрана (БО) на САЩ потвърдиха в телефонен разговор пред Maritime.bg за инцидент и предстояща медицинска евакуация на