Украйна е дом на най-модерния квалификационен център в Черноморския регион

Screen Shot 2013-10-16 at 1.23.20 PM

В Украйна работи най-модерният морски тренировъчен център в Черноморския регион. Център „Лерус“ е създаден през 2007г. в Одеса. Свръхмодерната база на центъра служи за обучение и квалификация на различни специалисти, предимно за офшорната и газовата индустрии.

Компанията подпомага и морските лица при търсене на най-подходящите за тях работни позиции, според квалификацията им. Центърът предлага провеждане на различни квалификационни курсове, сред които „Ship Handling“, „Dynamic Positioning“, „Crane Operations“, „HR“ и „High voltage training“.

Към център „Лерус“ работи и хотел, в който отсядат курсистите.

От компанията съобщиха пред Maritime.bg, че интерес има и от страна на български морски лица.

В групата „Лерус“ работи и най-голямата в Черноморския басейн агенция за подбор на кадри за офшорната и газова индустрия, както и компания за корабно снабдяване в Одеса.

Четете още за Lerus Training

| Платена публикация.

Maritime.bg – Курс

Последни новини

Последни новини

Предлагат отличен за смелост български моряк за „Почетен гражданин на Варна“

Отличеният за смелост от Международната морска организация (IMO) български моряк Едуард Тавитян е предложен за званието „Почетен гражданин на Варна”. Това съобщиха пред

Контраадмирал Михайлов: България не е изоставена, ценен член сме за НАТО

От българска гледна точка присъствието на постоянно разположени военноморски сили в Черно море е изключително важно, защото това показва единството в Алианса. Показва съвместимост