Открита е сметка за набиране на средства за правна защита на к.д.п. Светлозар Собаджиев


Българската асоциация на морските капитани (БАМК) е открила набирателна целева сметка за събиране на средства за правна защита на к.д.п. Светлозар Собаджиев, който продължава да бъде държан в Панама. Това съобщиха от организацията.

Банка Societe Generale Експресбанк, Клон Транспортна Варна
BIC: TTBB BG 22
IBAN: BG51 TTBB 9400 5525 7756 73  USD
Титуляр: Българска Асоциация на Морските Капитани  

Тегленето на суми от сметката ще става с решение на УС на БАМК в състав: к.д.п. Димитър Димитров (председател на УС), к.д.п. Продан Раданов (зам.-председател на УС), к.д.п. Живко Магдичев, кап. Младен Михайлов и к.д.п. Богдан Богданов. Всяка операция ще бъде извършвана след надлежното уведомяване на семейството на к.д.п. Светлозар Собаджиев.

Средствата ще бъдат предоставяни на семейството. Такава препоръка са получили в БАМК от Американската асоциация на морските капитани (Council of American Master Mariners), според която решенията за наемане на адвокат и извършване на правни действия, следва да са на отговорните членове от семейството, информират от организацията.

maritime.port.bg – България

Външно съдържание и реклама

Последни новини

Последни новини

Иван Велков: Има начин за отпор срещу недобросъвестни към моряците корабопритежатели

Да не се използва ситуацията за умишлено удължаване на престоя на моряците на корабите, алармира председателят на Моряшкия професионален съюз Иван Велков, Моряшки професионален

Моряците не изказват недоволство от опашките пред ИАМА, твърди агенцията

Моряците не изказват недоволство от опашките пред дирекциите на ИА "Морска администрация". Това се твърди в анализ на попълнените анкетни карти, с които базираната все още в